Over Evolve

“Veel te vaak zien we dat mensen binnen organisaties ongelukkig worden en stress ervaren van allerlei regels, procedures en rapportages. Het naleven wordt dan een doel op zich en de stress van mensen is dan een vervelend (bij)effect. Symptoom bestrijding is dan vaak het middel. “

En daarom is onze missie

De wereld een stukje mooier maken door zich te richten op de mensen binnen organisaties. Het doel is zorgen dat de mens als allerbelangrijkste wordt gezien binnen een organisatie en daar ook naar wordt gehandeld. Dit willen we doen door organisaties te ondersteunen in het groeien naar een organisatie waarbinnen meer verbinding, vertrouwen en diversiteit is. Wij geloven ook dat dat leid tot meer loyaliteit van werknemers, maar ook van leveranciers, partnerbedrijven en klanten. Uiteindelijk zal dit de nieuwe drijvende kracht worden van organisaties in het westen als tegenhanger van de opkomende Aziatische markt. Een nieuwe strategie begint bij de belangrijkste factor “de mens”

“Een veranderende wereld vraag om aanpassing. De vraag “Wat is nu nog belangrijk?”, als veel zaken die voorheen vanzelfsprekend waren op zijn kop staan. Organisaties drijven op mensen. Juist in onzekere tijden is menselijk kapitaal de belangrijkste factor om in te investeren.”

En daarom is onze visie

Dat de basis van elke organisatie moet zijn dat de mens centraal staat. En dat de belangrijkste kerncompetenties zijn dat er verbinding is binnen een organisatie dat uitstraalt naar zijn leveranciers, partners en klanten. 

 

Dat er vertrouwen heerst onderling, zodat er een cultuur van transparantie is en men zich veilig voelt. En dat diversiteit op een goede wijze is georganiseerd binnen de organisatie.

 

Dat houdt in dat er aandacht is voor behoeften van de mens.  

“Een krachtige organisatie is gebouwd voor mensen”

En daarom zijn onze kernwaarden:

Evolve model

“Survival of the fittest” betekent dat diegene overleeft die het best is toegerust oftewel zich het best heeft aangepast aan de omstandigheden. Dit geldt ook voor organisaties.

Over de achtergrond van Evolve

Evolve staat voor evolueren ofwel aanpassen. Net als in de natuur waarin de omstandigheden veranderen moeten ook organisaties zich steeds aanpassen aan gewijzigde omstandigheden. Soms zijn verandering traag en is aanpassen nauwelijks relevant. Maar soms ook is aanpassing cruciaal om te overleven. De Coronacrisis is daar een voorbeeld van. Voor sommige organisaties is het nu bittere noodzaak en een kwestie van aanpassen of ten onder te gaan. Dit verschilt uiteraard per sector, maar het is evident dat diverse organisaties de crisis niet zullen overleven.
Zee

Plan een vrijblijvende kennismaking

Scroll naar boven